De Dutch Cloud Community heeft met ingang van 1 september afscheid genomen van haar directeur. Het bericht daarover is twee dagen daarvoor op de website geplaatst, maar is vervolgens niet terug te vinden in de nieuwsbrief van de branchevereniging. Het bericht waarin hij eerder dit jaar op de website aan de leden werd voorgesteld is juist van de website verwijderd.

Inhoudelijk wordt er gesteld dat er een aanstelling van geweest als interim-directeur, terwijl hij eerder dit jaar als nieuwe algemeen directeur werd voorgesteld:

Die taak zit er nu op. Edwin is daarmee in zijn interim rol geslaagd en daarmee zitten conform de vooraf gemaakte afspraken zijn taken erop. DCC en Edwin kijken terug op een plezierige samenwerking.

De toon van het bericht over het afscheid, en het verschil met de inhoud van het bericht waarin hij werd voorgesteld, roepen toch sterk het beeld op dat de samenwerking minder goed is bevallen dan beide partijen hadden verwacht.

Twee weken voor het vertrek bij de Dutch Cloud Community werden er op dit platform nog vraagtekens bij een blog van de directeur gesteld, omdat het voor een professional bijna hallucinant was om te lezen. De bewuste blog is op dit moment niet meer op de website van de branchevereniging te vinden.